Good evening my lovely readers!

Since this post is only for my Estonian readers I will continue writing in Estonian. Hope you don’t mind! I’ll see you here tomorrow!

Xoxo, M.

//// Hei-hei mu kõige-kõige kallimad lugejad!

Täna toon Teieni midagi väga vahvat ja ärevust tekitavat. Nimelt ILLI BOX on välja tulnud enda uue talvise kingikarbiga, kus sees on mitmeid erinevaid ilu-ja kosmeetikatooteid ning ka midagi eriti isuäratavat „makrooniarmastajatele“. Iga mõne kuu tagant paneb ILLI meeskond kokku nii enda lemmiktooted, kui ka uued huvitavad turule sisenenud hitid, et neid jagada ka meiega. See on parim viis proovida midagi uut ning kasutada ka enda vanu lemmikuid – kõik kättesaadav ühest kohast! Kui toode meeldib on võimalus voldikus toodud esindustes endale täissuuruses eksemplar soetada.

Alustaksin sellest, mida head ja paremat ma enda ILLI BOX’ist leidsin sel kuul:


#WINTERILLIBOX
BELLAPIERRE COSMETICS KINKEKAART – 12 euro väärtuses (bellapierre.ee)
KIKO COSMETICS URBAN SHEEN LIP GLOSS – (kikocosmetics.ee)
SUPERMOOD EGOBOOST PURE MICELLAR FOAM TONER – (decoris.ee)
JANE IREDALE JUST KISSED LIP & CHEEK STAIN – Forever Pink (janeiredale.ee)
HOIA HOMESPA SIDRUNHEINA KEHAKOORIJA – (hoia.bio)
AVON SUPEREXTEND PRECISE LIQUID LINER – (avon.ee)
ANNA LOTAN RENOVA PALSAM SHEA BUTTER – (dolores.ee)
TILK! LOVE ME HAND CREAM – (tilk.bio)
DR.BRONNER’S PEPPERMINT ORGANIC LIQUID SOAP – (drbronner.ee)
HOLIKA-HOLIKA I WANT CHU SET – E-poes -20% sooduskood: HOLIKA-ILU (holikaholika.ee)
INGLOT OIL BLOTTING SHEETS – (FB @inglottallinn)
PIAR ILLI BOX NOTEBOOK – (piar.ee)
RAINBOW SWEETS BY VIARDO –makroonid (viardo.eu)



Nagu näha siis list on pikk ja rikkalik, sisaldades ka minu lemmikute brändide tooteid. Lisaks kõigele eelnevale tuleb karbiga kaasa ka ILLI Magazine (vaata järgi siit), kus tehakse sel kuul juttu ilukarbi sisemusest, toodete kirjeldusest ning ka mõnest väga kasulikust ja abivalmist nipist. Nimelt kuidas võidelda aknega ning millest koosneb õige näohooldus. Ajakirjast võib veel leida ka step by step, kuidas luua imeilus talvine meik kasutades NYX, Mac Cosmetics ja Armani kosmeetikatooteid. Lõpetuseks nippe otse moelavadelt, Fashion Week 2016 trendid – kas teadsid, et sinist tooni velvet/samet (chic velvet) on sel hooajal eriti moes? Lisaks sellele ka pidulik step by step küünte disain õhtusteks üritusteks.





See oli ühtlasi ka minu esimene ILLI BOX, mistõttu olin eriti elevil, kui jõudis kätte päev, mil selle viimaks kätte sain. Ootan suure huviga juba järgmiseid! Seniks aga tutvu ILLI Kosmeetikaga siin!


Imeilusat õhtut!

M.

Post a Comment