Good Monday my loves!

It's been a while, I know. But sometimes you just got to concentrate on yourself & that's what I've been up to lately. I have to tell you something exciting...but not yet. You'll have to find it out in the next couple of posts. 

One thing you probably don't know about me is the fact that I absolutely love doing yoga & meditation. I try to do it almost every day, right before I go to sleep or as soon as I wake up. It's the best way to start you day! I promise!

So today's post is going to remind you, why you should get out of your bed early & start doing things that help you grow as a person.

Here are 5 tips, that help you start your day off in the right way. I follow these steps every single morning. P.S. I usually wake up between 5:45-8 am, so if you are a not a morning person maybe tomorrow you'll give it a try. Let's say for the next 14 days? Comment down below if you are up for that challenge and I'll be posting a 14-day-challenge-tips next. 

1. Clear your mind and concentrate (5-15 minutes)

I'm talking about meditation in this case. For this I'm using my favourite app in the world, called Calm (app review coming next Monday!). 
You just have to find a comfortable spot & sit up straight, put your "headphones in - world out". Close your eyes, focus on your breathing & start a session in the app. And the most important thing - appreciate the calm.
Benefits: you'll feel less stressed & much more motivated.

2. Write down your daily plan (10 minutes)

Take time to write down a to-do-list and your daily tasks this morning.
Benefits: it will help you set your goals, keep you happy & focused throughout the day. 

3. Listen to something that inspires you (10-25 minutes)

As for myself, I love listening Ted Talks while performing task number 2. For example start with "power posing" and move on with whatever attracts you. It can be done while having breakfast, getting dressed or driving your car to work. 
Benefits: this will broaden your mind & set you on a positive vibe for the upcoming day

4. Read (10 minutes)

As one of the coolest mentors, Tai Lopez has said "Train your brain. Preserve. Read a book a day & be humble". You may start by reading news online, perhaps Business Insider & later move on to some amazing books.
Benefits: you'll be aware of the latest news, educate yourself & develop your skills in a particular field

5. Be grateful (All day long)

Feel good. Be good. Love your life & appreciate every second of it!

Stay humble & spread love,
M.


//// Hei kallid!

Long time no see. Ma tean, kuid vahel on vaja võtta aeg maha enda jaoks ja just seda ma teinud olengi. Varsti jagan Teiega ka huvitavaid uudiseid, kuid peate veel natukene ootama. 

Üks asi, millest ma veel pole rääkinud on see, et ma armastan joogat ja mediteerimist. Ma proovin vähemalt iga päev korra teha ühte või teist, kas siis enne magama minekut või kohe kui ärkan. Minu arust parim viis päeva alustamiseks.

Tänane postitus on pühendatud produktiivse päeva alustamisele ehk kuidas aitab varajane ärkamine kaasa Sinu, kui isiku kasvule, või tegevusetele Sinu ümber.

Siin on 5 nippi, mis on Sulle hommikuti abiks. Mina kasutan neid igapäevaselt. Ärkan tavaliselt 5:45 ja 8 vahel. Aga Sina? Kas võtad vastu challenge'i, et ärgata järgmised 14 päeva üles palju varem kui tavaliselt? Jäta mulle kommentaar, kui soovid näha nippe järgmises postituses, kuidas need päevad üle elada. 

1. Vabasta pea tühjadest mõtetest ja keskendu antud hetkele (5-15 minutit)

Mediteerimiseks kasutan enda lemmikut äppi, milleks on Calm.
Alusta mugava asendi leidmisega, pane pähe kõrvaklapid ja lülita end ümbritsevats maailmast välja. Sule silmad ja keskenud hingamisele, seejärel alusta sessiooni (rakenduses). Viimaks, naudi seda!
Kasulik, sest: maandab stressi, rahustab ja motiveerib

2. Kirjuta üles enda päevaplaan (10 minutit)

Võta aega, et kirjutada üles enda päevaplaan ja to-do-list tänaseks päevaks.
Kasulik, sest: aitab meelde tuletada tegevusi ja olulisi ülesandeid, muudab Su rahulolevaks.

3. Kuula, midagi, mis Sind inspireerib (10-25 minutit)

Mulle meeldib kuulata Ted Talk'e samal ajal, kui täidan eelmist ülesannet. Näiteks alusta täna kehakeele kuulamisega ja liigu edasi sellega, misiganes Sind inspireerib. Seda saab teha näiteks hommikusöögi, riietumise või autoroolis istumise ajal.
Kasulik, sest: avardab Sinu silmaringi ja annab Sulle mõnusalt positiivse vibe terveks päevaks. 

4. Loe (10 minutit)

Ãœks khuulimaid mentoreid, Tai Lopez, on öelnud: "Train your brain. Preserve. Read a book a day & be humble", siis võid Sinagi alustada tänast näiteks Business Insider'i lugemisega ja sealt edasi liikuda mõne väga hea raamatu juurde. 
Kasulik, sest: Sa oled kursis sellega, mis maailmas parasjagu toimub ja õpid igast loost, saad enda oskusi ja teadmisi arendada .

5. Ole tänulik (terve päev)

Feel good. Be good. Ole tänulik iga hetke eest!

Päikest,
M.





2 comments

  1. Hei! Mis trenni sa teed ja kui palju kui tohib küsida? :) Sellist blogipostitust tahaks lugeda, või on see juba olemas? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heihei! Väga armas, et Sa küsisid! Hetkel käin regulaarselt gymis ja teen 3-4x nädalas joogat :) Varem tegelesin igapäevaselt tantsimise ja korvpalliga. Suur-suur aitäh Sulle postituse idee eest ja nüüd kindlasti teen ühe sellise lähiajal :*

      Delete