Picture credit: Tumblr





I'll take you to... LA!  

It’s been too long since I last posted something. I’m sorry! I’ve been busy with work and school 24/7 but now I’m back on track like never before so stay tuned – a lot is yet to come!

So here I am with my boyfriend, sitting on our balcony… watching the sunset over Venice Beach in Los Angeles. It’s been my dream destination for many years now and I still cannot believe that I’m here.

Since our luggage got “lost” in Amsterdam we decided to go shopping today because we literally had nothing to wear. It’s 32 degrees outside so we just had to get those jeans off. But coming back to the lost luggage. If you have a baggage insurance you’re lucky - they’ll give you credit to go shopping for essential stuff and clothes. After you get back home the insurance will pay compensation for your delayed baggage as well! So sometimes it’s good to “lose” your luggage and receive it 1 or 2 days after your arrival because they’ll just pay for your stuff and cover everything. And P.S. ALWAYS get an insurance before you travel somewhere – it’s a must!

We spent the rest of the day in Venice Beach and Santa Monica Pier, sunbathing and eating tacos from the food trucks. Meeting wonderful people and listening to live music. Watching street artists and just enjoying every single second of it. We have so many things planned ahead and I can’t wait to share them with you guys. Do you perhaps have any requests what I should write next? Feel free to share your thoughts because I would love to hear them!

This is it for tonight, we’re heading out to see our friends and I’ll promise to be back tomorrow.

Kisses from sunny California,
M.


//// Tere õhtust LA’st!

On möödunud liiga palju viimasest postitusest ja ma palun vabandust selle pärast. Kool ja töö on röövinud minu aega, kuid nüüd olen tagasi blogilainel ning palju-palju huvitavat on peagi tulemas – seega olge valvel!

Niisiis…siin ma olen koos enda kutiga, istume enda rõdul ja naudime päikeseloojangut üle Venice Beach’i. Los Angeles on olnud üks minu unistuste suhtpaiku juba mitmeid aastaid ja ma ikka veel ei suuda uskuda, et olen siin.

Seoses pagasi hilinemisega otsustasime täna minna shoppama. Meil ei olnud midagi selga panna ja kuna õues on 32 kraadi sooja ja lauspäike tahtsime lihtsalt teksadest vabaneda. Igatahes, tagasi pagasi juurde. Kui sul on olemas pagasikindlustus siis sul joppab– lennufirma maksab sulle, et saaksid osta kõike, mida vajad. Lõpuks kui tagasi kodumaale jõuad, maksab veel kompensatsiooni peale ka. Seega vahel on hea kui pagas hilineb ja jõuab päev või paar hiljem kohale, sest lennufirma koos kindlustusega maksavad kõik kinni.  P.S. – ALATI tee enne reisile minekut endale kindlustus – see on nii  vajalik!

Ãœlejäänud päeva veetsime Venice Beach’il ja Santa Monicas võttes päikest ja süües tacosid. Kohtasime imetoredaid inimesi ja kuulasime tänavamuusikuid, keda siin piirkonnas võib leida igalt poolt. Vaatasime erinevaid showsid tänavatel ja lihtsalt nautisime elu enda ümber. Meil on nii palju asju plaanis ja ma ei suuda ära oodata kui saan neid kõiki ka teiega jagada! Kas teil ehk on soove, millest peaksin järgmisena kirjutama? Julgelt kirjutage mulle, sest ma ootan huviga!


Tänaseks lõpetan, sest suundume linna peale sõpradega. Kuid homme luban tagasi olla juba uue postitusega!

Musid päikeselisest Californiast,
M.




2 comments

  1. Hei, väga tore blogi on sul! Sa reisid tohutult palju- kas keegi sponsoreerib sind või teenid sa lihtsalt nii hästi? Mis töökohal sa üldse oled? :)

    ReplyDelete
  2. Heihei! Aitäh Sulle armsate sõnade eest, supertore on kuulda kui Sulle meeldib, I'll give my best! :) Töötan enda pere firmas juba pikemat aega, ning enne Itaaliat tegelesin ka aktiivselt promotööga, mis kahjuks ammendas end minu jaoks lõplikult. Samuti teenin (vaikselt) ka juba enda blogi ja Instagramiga. Sponsoreerimise all ilmselt mõtled Sa, et kas hotellid pakuvad tasuta elamist? Jah, viimastel reisidel on pakkunud küll, kuid mitte kõik. Enamasti reisin riikidesse, kus mul on keegi sõber/peretuttav ees (kelle juures saab elada, või kus on avatud mõni uus hotell, mis pakub avamishindu või elan Airbnb's mis on ka tavaliselt väga taskukohane. Enamasti leian lennupileteid väga soodsa hinnaga (kasutan travel hackingut) või lendan osaliselt enda lennumiilidega. Suuremas pildis toetavad mind väga-väga palju ka minu vanemad, sest olen siiski alles tudeng ning reisin ka koos enda perega. Samuti toetab mind minu poiss-sõber, kellega koos reisime nüüdsest enim. Haha, päris pikk vastus tuli aga kui Sul tekib veel küsimusi, siis kirjuta mulle julgelt! :)

    ReplyDelete